NK kb december 2019

Ondertussen is het eerste seizoen voor Stan als jeugd een paar maanden onderweg. De voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen is sinds vorig jaar wat korter. Daarom bestond de voorbereiding veelal uit trainingen, een mooi trainingskamp en de Brabantse Winterkampioenschappen.

Lees meer...

Zilver NK 1500 vrij, den Haag 2019!

Het was een jaar geleden dat Stan zijn laatste 1500 vrij had gezwommen. Dat was ook op het NK 1500 vrij, toen goed voor een 5e plaats met een tijd van 18 minuten rond. Ondanks dat er geen voorbereiding in wedstrijdvorm was, was er

Lees meer...

NK kb 2018

NJJK kb 2018 was voor Stan een goed kampioenschap. Drie maanden eerder nog gedacht helemaal te stoppen en net bij een nieuwe vereniging waar het plezier weer helemaal terug is. Het kan raar lopen maar het belangrijkste is dat Stan weer 100% plezier heeft en dat was meteen terug te zien in de resultaten. Dat goed kunnen presteren onlosmakelijk verbonden is met niet alleen fysieke conditie

Lees meer...

Junior Swim Cup Eindhoven 2018

op 15 april j.l. heeft Stan deelgenomen aan de Junior Cup. Dit is een jaarlijks terugkerend zwemevenement wat plaatsvind tijdens de Swim Cup Eindhoven. Hier nemen vele landelijke junioren toppers aan deel.Stan had zich voor twee programma nummers ingeschreven; respectievelijk de 200 meter vrije slag en de 100 meter vlinder. Voor de 200 meter vrije slag wilde Stan graag nog een limiet voor de NK lange baan zwemmen. Een limiet voor de vlinder was te ver weg maar Stan wilde hier voor een mooi PR gaan. De wedstrijd opende met de 200 vrij dus Stan mocht al snel aan de bak. Gedreven als hij was om een limiet te zwemmen ging hij hard van start. Na 50 meter keerde hij op 29,5 wat voor Stan alleen al een PR op 50 meter betekende.

Lees meer...

NK 1500 vrij langebaan 2018

Afgelopen weekend heeft Stan deelgenomen aan de Nederlandse Kamipoenschappen 1500 meter vrije slag lange baan voor junioren. Stan had zich enkele weken eerder geplaatst voor deze afstand door de limiet ruim te behalen. Stan had nog niet eerder de 1500 in een lang bad gezwommen. Twee jaar eerder had Stan een keer de 1500 in een kort bad gezwommen maar dat beviel hem toen niet goed. Het zwemmen van deze afstand in een lang bad was Stan beter bevallen. Daarom wilde hij het NK proberen en kijken of het plezier ook hier beleefd kon worden en om vast te stellen of het eventueel vervolg kon krijgen.

Lees meer...

Pagina 1 van 2