Top Social

NK kb december 2019

Ondertussen is het eerste seizoen voor Stan als jeugd een paar maanden onderweg. De voorbereiding op de Nederlandse Kampioenschappen is sinds vorig jaar wat korter. Daarom bestond de voorbereiding veelal uit trainingen, een mooi trainingskamp en de Brabantse Winterkampioenschappen.

Tijdens de twee weekenden van de BZK liet Stan zien dat zijn vorm groeiende was. Niet alleen dat maar ook liet Stan al zien dat hij weer mooie stappen in zijn ontwikkeling had gemaakt. Veel dikke PR’s gezwommen. De mooiste bevestiging van zijn groei was de laatste dag waarop zowel de 400 vrij als de 200 vlinder stond. Vaak was voor Stan een laatste wedstrijddag en laatste afstand net iets te veel van het goede. Nu liet Stan zien ook dit aan te kunnen; zowel een mooi PR op de 400 vrij als een heel dik PR op de 200 vlinder naar 2.14. 

 

Twee weken na de BZK stond het NK al weer op het programma. Ook hier heeft Stan laten zien weer een grote stap te hebben gemaakt. Om weer PR’s te kunnen zwemmen na een recent geslaagd BZK was voorheen lastig dan wel onhaalbaar. Nu was dat echter anders en liet Stan vrijwel overal weer mooie verbeteringen zien. Dat Stan na dit NK op vier afstanden in zijn leeftijdsgroep tot de top drie van Nederland hoort, maakt zijn progressie duidelijk. Nu nog een Swimcup dit jaar als startschot voor een tweede seizoenshelft op de lange baan in 2020!

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subjected to administrator's moderation.
terms and condition.
  • No comments found