Corona en door

Wat de tweede helft had moeten worden van het zwemseizoen 2019/2020, werd een lange rustperiode door Corona. Van maart tot juli betekende maanden nauwelijks training en pas weer serieus in augustus de opstart van het nieuwe

Lees meer...

Antwerp Diamond Speedo Race Feb 2019

De eerste langebaan wedstrijd 2019 is inmiddels gezwommen. Dit was een meerdaagse wedstrijd in Antwerpen. De ploeg had gezamenlijk een hotel geboekt. Op deze manier kon er gezamenlijk ontbeten worden en ontspanning worden gezocht. Zo moest er natuurlijk gebruik worden gemaakt van het hotel zwembad en de sauna!

Lees meer...

Anteunis Memorial 2017

Afgelopen weekend is Stan weer een ervaring rijker met betrekking tot internationaal zwemmen in het algemeen en zwemmen in Belgie in het bijzonder. Na een zware trainingsweek die in het kader stond van een trainingskamp was er een tweedaagse wedstrijd in Gent gepland; de Anteunis Memorial. Deze wedstijd bestond uit vier dagdelen waarbij de eerste sessie de 50 meters werden gezwommen, de tweede sessie de 100 meters en waarbij de derde sessie de 200 meter series op het programma stonden. Op zondagmiddag waren de finales gepland. Voor alle 50 meter disciplines waren er finales. Daarnaast waren er 200 wisselslag finales per leeftijdsgroep. Deze laatste kon worden gezwommen door de beste acht zwemmers over twee dagen obv FINA punten.

Lees meer...